Industri nyheder

Hvad er en elektrisk varmtvandshane?

2022-09-03

Elektrisk varmtvandshane (også kendt som øjeblikkelig varmtvandshane eller hurtig varmtvandshane), inklusive armaturhus og vandstrømskontrolkontakt, armaturet er forsynet med et varmehulrum og et elektrisk kontrolhulrum, adskilt af en tætningsplade, og det elektriske styrehulrum er forsynet med varmekreds, Der er et varmerør i varmekammeret.

Varmerørets effekt er generelt 2-3KW, og det varme vand kan opvarmes på 3-5 sekunder. Varmerøret er forbundet til varmekredsen. Det er kendetegnet ved, at varmerøret er et isolerende varmerør; Varmerøret er et isoleret varmerør af vand- og elektricitetsisolationstype; de fleste armaturer er af højtemperaturbestandig ingeniørplast, og nogle få er helt af metal; der er en isoleret vandpressostat i det elektriske styrekammer.Der er en elektrisk kontakt i varmekredsen, som er forbundet med enden af ​​den isolerende vandpressostat for at tænde og slukke for vand og elektricitet. Den er udstyret med en temperaturregulator og en anti-tørbrændingsanordning og en lækagebeskyttelseskontakt.


nbzhenpin-2292@nbzhenpin.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept